Geen behoefte aan een heel traject?
Dan is de Meraki Middag wat voor jou.

De Meraki Middag wordt ingevuld aan de hand van jouw behoeftes. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we aan de slag gaan met het helder krijgen of aanscherpen van jouw missie, visie, passies, ideale klant en ideale week. Of met jouw aanbod. Dit aanbod gaan we onder andere strategisch en financieel toetsen zodat je voor zowel jezelf als jouw ideale klant het beste aanbod neerzet. Of we gaan aan de slag met andere specifieke knelpunten.

Het doel is in alle gevallen jou te helpen een goedlopende, soulful business te creëren.

Wat we exact gaan doen wordt helder tijdens een gratis intake.

INTAKE PLANNEN

HERKEN JE DAT
Je een bezielde ondernemer bent die zichzelf niet zo zakelijk vindt.
Of dat je juist een zakelijke ondernemer bent die meer vanuit bezieling wil ondernemen.
Je behoefte hebt aan zowel flow als structuur. Je hebt veel ideeën, wil focus aanbrengen en keuzes maken.
Je graag meerdere passies en vaardigheden laat samenkomen in jouw business.
Je met jouw business toe bent aan de volgende stap.
Je jouw missie wil leven.

meraki ervaringen

  • “Sabine had de middag goed voorbereid, in de sfeervol ingerichte ruimte, lagen voldoende tijdschriften en andere materialen die je nodig hebt bij het maken van je visionboard. Er was voor koffie, thee, limonade en lekkernijen gezorgd. Via Eventrbite kon ik makkelijk mijn ticket bestellen en betalen. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van het visionboard. Tussendoor is er veel besproken over verschillende vlakken van het ondernemerschap. Toen we klaar waren hebben we nog even na geborreld en verder gekletst over het ondernemen en privé . Mijn visionboard staat nu naast mij op kantoor als dagelijkse reminder van mijn doelen voor het komende jaar(en). Daarnaast helpt het mij te focussen op dat wat ik wil. Ik vond de visionboardmiddag inspiratievol en leerzaam. Daarnaast heb ik ook nog leuke en waardevolle contacten gelegd. Een aanrader voor iedere ondernemer die focus wil houden op dat wat belangrijk voor haar/hem is en de doelen die ze/hij wilt behalen.”
    Katja Diroen | Katja Diroen FotografieKatja Diroen | Katja Diroen FotografieFotograaf voor vrouwen met een verhaal
  • “De middag bij Meraki was voor mij een goede hulp om al mijn ideeën voor mijn bedrijf naast elkaar neer te leggen. Ik was toen nog in de opstartfase en het heeft mij erg geholpen om bepaalde inzichten te krijgen. Daarnaast was het een enorm gezellige middag met mooie en bijzondere gesprekken met andere ondernemers onder het genot van heerlijke hapjes! Erg waardevol en zeker een aanrader om aan deel te nemen!”
    Suzanne Scholsberg | SuuStaSuzanne Scholsberg | SuuStaHandgemaakte African Print Headwraps


PRAKTISCHE INFORMATIE

Investering:
1-op-1 € 400,- excl. btw
2 personen € 300,- excl. btw per persoon.
3 personen € 200,- excl. btw per persoon.

Locatie: Meraki Business Boutique, Klarendalseweg 71, 6822GB Arnhem.

INTAKE PLANNEN

VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?