Hi, ik ben Sabine Arentz. Bedenker & eigenaar van Meraki Business Boutique.

Meraki: “To do something with soul, creativity of love; to put something of yourself into your work.”

Meraki is een Grieks woord. Nu heb ik geen bijzondere band met Griekenland, maar het woord zegt voor mij precies hoe ik in het leven, en dus ook het ondernemerschap, sta.

Het maakt niet uit wat ik doe, dit is hoe ik het doe. Wat ik doe is namelijk continu in beweging, al was het maar omdat ik als persoon ook continu in beweging wil blijven.

Ik ben een echte multi-passionate. Iemand die zich snel verveeld, veel interessant vindt, in veel dingen vaardig is en graag nieuwe dingen leert. Wanneer ik mij enkel op één van mijn bedrijfsactiviteiten zou mogen focussen word ik doodongelukkig.

 

Dat er zoiets bestaat als een multi-passionate weet ik overigens pas sinds 2017. Ik was niet helemaal happy meer met mijn werk als zelfstandig bedrijfsjurist en kwam de TED Talk “Why some of us don’t have one true calling.” van Emilie Wapnick tegen. Het was een feest der herkenning. Kort daarna las ik haar boek “Hoe word je alles?”. Ik kon na de eerste eye-openers niet anders dan de confrontatie aangaan met mezelf en stelde mezelf de vraag; “Wat wil ik in deze fase van mijn leven nu echt?”

Uit het antwoord op deze vraag kwam in 2018 Meraki Business Boutique voort. Een samensmelting van al hetgeen ik blij van word. Die samensmelting ging niet vanzelf. Het was een periode van veel zelfonderzoek en geduld hebben met het proces waar je in zit. Hoe pittig ook, het was het allemaal meer dan waard. Het heeft me zoveel rust gebracht.

Meraki Business Boutique is een echte inspiratielocatie. Ik wil dat gelijkgestemde ondernemers zich er thuis voelen, hun werk op een fijne manier kunnen doen en geïnspireerd raken door elkaar. Ben jij ook een multi-passionate ondernemer, dan help ik je graag bij het creëren van een goedlopende, soulful business die volledig bij je past.

Missie

Met Meraki Business Boutique bied ik ondernemers uit de regio een locatie waar zij op een veilige, inspirerende manier kunnen netwerken of zelf events zoals een workshop kunnen organiseren.

Met de Meraki Academy help ik multi-passionate ondernemers een goedlopende, soulful business te creëren die volledig bij ze past. Het één (goedlopend) sluit het ander (soulful) niet uit.

 

Visie

Door het creëren van een inspiratielocatie, waar ondernemers onder andere kunnen samenkomen, werken of trajecten kunnen volgen, inspireer ik ondernemers hun potentie te leven om zo een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Harde en zachte energie gaan daarbij hand in hand. Deze balans is namelijk wat de wereld nodig heeft.

Door de Meraki Academy wordt het multi-passionate ondernemerschap steeds bekender, dit gaat onze maatschappij laten inzien dat het dus ook anders kan.
 

loves

☆ Persoonlijke ontwikkeling
☆ Soulfulness
☆ Interieurstyling
☆ Lezen
☆ Spiritualiteit
☆ Ondernemerschap
☆ Geen wekker zetten
☆ Wandelen
☆ Food, friends & wine

EEN KIJKJE IN MIJN WERELD

    VOLG JIJ MERAKI BUSINESS BOUTIQUE AL?